Parkeren bij vliegveld Maastricht

vliegveld maastricht

Er zijn twee parkeerterreinen op vliegveld Maastricht.

P1 premium parking Kies voor het grote gemak van parkeren op50 meter van de passagiersterminal.

P2: Op deze ruime parkeerplaats is altijd voldoende plaats voor zowel kort als langparkeerders

 

P1 premium parking Kies voor het grote gemak van parkeren op50 meter van de passagiersterminal op de nieuwe premium parking. Dankzij deze nieuwe parkeerplaats loopt u binnen 1 minuut van de vertrekhal naar uw auto of naar de check in balie/veiligheidscontrole.

Dat is een unieke voorziening voor zowel de zakelijke reiziger als de plezierreiziger. Een ideaal begin van je trip. Op deze parking kun je afrekenen met PIN of credit card.

P2: Op deze ruime parkeerplaats is altijd voldoende plaats voor zowel kort als langparkeerders. De parkeerplaats bevindt zich op loopafstand van de terminal. Op de parking staan bagagewagens zodat je bij aankomst/vertrek niet langs het voorterrein van de terminal hoeft te rijden. Betalen op deze parking is mogelijk met PIN, credit card en contant geld.

Parkeren wegbrengers/afhalers
Parkeren voor wegbrengers en afhalers is mogelijk op een beperkt aantal plaatsen voor de passagiersterminal. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is geldt er een maximum parkeerduur van 30 minuten. Het is niet toegestaan te parkeren/stoppen in de busvakken voor de terminal of aan de vliegveldweg. Wegbrengers en afhalers wordt geadviseerd te parkeren op P2 die tevens op loopafstand ligt en daar mag je zo lang staan als je maar wilt.

Klik hier!

 

Comments are closed.