Bestemmingen van vliegveld Maastricht

 Transavia vliegt naar Kos in Griekenland  Je kunt daar een combinatie van mooie stranden, cultuur en vertier vinden. Dat maakt Kos zo een belangrijke trekpleister voor heel veel mensen.  Kos is bij jong en oud geliefd.

vliegveld maastricht

Transavia vliegt naar Kreta in  Griekenland :  Denk aan witte huisjes, strand, blauw water, de bewoners in hun zwarte kleding. De tijd lijkt er even stil te staan.  Onthaasten in een echte Griekse sfeer.

vliegveld maastricht

Ryanair en Transavia vliegen naar Malaga in Spanje: H Denk je aan Spanje dan denk je aan de uitbundig schijnende zon, siësta en flamenco en heerlijke wijn.  Het zuidelijkste deel van Spanje kent een rijke traditie. Vergeet ook niet het achterland van Andalusië te bezoeken met historische steden als Sevilla, Córdoba en Granada.

 

Ryanair vliegt naar Pisa in Italië: Wie kent die scheve toren in Pisa niet? Maar wie wil hem in het echt gaan bewonderen? Bekijk dan ook meteen Florence en Toscane.

vliegveld maastricht

Transavia vliegt op Rhodos in Griekenland: Het Griekse eiland Rhodos, eiland van de zonnegod „Helios”, is een combinatie van rijke historie en modern toerisme met de nadruk op zon, strand en plezier.

 

Ryanair vliegt op Faro in Portugal: Denk aan beschutte zandstranden, de blauwe zee, grillige rotskusten en de vissersplaatsjes waar je de vis in de netten kunt bekijken.

 

Ryanair vliegt op Barcelona-Girona  in  Spanje:  Barcelona, de hoofdstad van de provincie Catalunya is een van de meest dynamische en stijlvolle steden in de wereld.  Veel cultuur en historie zoals Gaudi,  een gezellige binnenstad met eindeloos veel eetgelegenheden en goed weer.

 

Sky Airlines vliegt op Antalya in Turkije: De Turkse Rivièra is al jaren populair bij zonaanbidders, cultuur- en natuurliefhebbers.

 

Ryanair vliegt op Alicante in Spanje:  Alicante wordt ook wel de “vriendelijkste stad van Spanje” genoemd. De Spanjaarden zijn ook een vriendelijk volk. Ze hebben geen haast. Alles kan ‘manana’.

 

Klik hier!

 

 

 

Comments are closed.